Bild
Nästa artikel
Vi hittade bilden!

Vi hittade bilden!

Nyheter

I nästa nummer av Riksettan (ute den 18 april) berättar vi om hela Riksettan från Södertälje till Stockholm. Vi hade hört att det skulle hänga en stor bild från den klassiska olyckan vid Kungens Kurva i en av trapporna på Scandic, f d Esso Motorhotell mitt emot IKEA. De flesta som jobbar på hotellet hade sett bilden men efter ett antal omhängningar var den försvunnen!

Med hjälp av Scandics vaktmästare letade vi igenom alla förrådutrymmen, vi sprang upp och ner i alla trappor, frågade alla städare men inget foto.Till slut var det någon som föreslog att vi skulle ta en titt i en skrubb bakom receptionen. Där fannsden den! Nu hoppas vi att Scandic hänger upp den igen på en framträdande plats. I nästa nummer passar vi också på att berätta om författaren Vilhelm Mobergs teori kring olyckan i Kungens kurva. Vi kan avslöja att det var inte en  historia som svenska Kungahuset gillade.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.