Bild
Nästa artikel

Läsa Riksettan digitalt

Tidningen

Givetvis kan du köpa ditt nummer av Riksetta och läsa på din dator eller mobil. Läs allt om hur du läser digitalt här.

Det enda som behövs för att kunna läsa Riksettan är att du laddar ned appen Riksettan.  Logga in, välj tidning, läsa & njut. 

Läsa tidningen i smartphone eller surfplatta

Ladda ner appen Riksettan i Google Play för Android eller App store / Newsstand för iOS.  Installera Riksettan-appen och öppna den.  Du behöver nu skapa ett konto där dina tidningar kommer att lagras. Detta kallas för Magazine Connect men ta det lugnt, det går snabbt att göra detta. Välj tidning som du vill köpa. Läs och njut. Du kommer hädanefter åt samtliga tidningar av Riksettan via ditt konto, oavsett om du surfar på dator, mobiltelefon eller läsplatta. Pris per tidning från 79 kr. 

Om din smartphone är en Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone kan vi tyvärr bara beklaga… Vi har ingen ren app för dessa.

FAQ - Vanliga frågor: 

Fråga: Jag hittar inte senaste numret trots att den har kommit ut?
Svar: I detta fall har appen inte hämtat senaste tidningen, sätt fingret och dra den överdsta bilden nedåt. Appen uppdaterar då innehållet. Senaste tidningen bör dyka upp.

Fråga: Måste jag alltid logga in?
Svar: Nej, normalt sett endast en gång. Så länge det står Läs / Ladda ner på tidningarna i appen är du inloggad.

Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp. Vi har tyvärr inte dygnetrunt-bemanning på kundtjänst, hoppas att ni har förståelse för en viss väntetid i det fall ni mejlar under helgen.

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.