Bild
Nästa artikel

Läsa Riksettan digitalt

Tidningen

Även om Riksettan inte längre finns kvar som tryckt tidning lever de digitala exemplaren fortfarande. Läs allt om hur du läser digitalt här.

Det enda som behövs för att kunna läsa Riksettan är att du laddar ned appen Riksettan.  Logga in, välj tidning, läsa & njut. 

Läsa tidningen i smartphone eller surfplatta

Gör så här för att läsa Riksettan digitalt:
  1. Ladda ner appen Riksettan i Google Play för Android.
  2. Installera Riksettan-appen och öppna den.
  3. Du behöver nu skapa ett konto där dina tidningar kommer att lagras. Men ta det lugnt, det går snabbt att göra detta.
  4. Välj tidning som du vill köpa. Läs och njut. Du kommer hädanefter åt dina Riksettan via ditt konto, oavsett om du surfar på dator, mobiltelefon eller läsplatta. Du måste dock först köpa dina tidningar i appen, det går inte via webbsidan. 
    Pris per tidning från 65 kr

Om din smartphone är en Apple iPhone, Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone kan vi tyvärr bara beklaga… Vi har ingen ren app för dessa.

FAQ - Vanliga frågor: 

Fråga: Jag hittar bara tidningar från 2019 och äldre? 
Svar: Ja, det är tyvärr så att inga fler Rikseettan planeras att ge ut. Men desto större anledning att njuta av de som redan är gjorda. 

Fråga: Måste jag alltid logga in?
Svar: Nej, normalt sett endast en gång. Så länge det står Läs / Ladda ner på tidningarna i appen är du inloggad.

Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp. Vi har tyvärr inte dygnetrunt-bemanning på kundtjänst, hoppas att ni har förståelse för en viss väntetid i det fall ni mejlar under helgen.

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.